45 találat
Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait. Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét. Kiszerelés: 125g
A színtiszta japán csokoládé házassága a tokiói cukrászdák kedvenc málnaízével. A csokiszakértők ma már nem a franciákat, hanem sokkal inkább a japánokat tartják a kifinomult csokoládékultúra nagyköveteinek. A japán édesség-iránytűt követve tokiói csokoládé- és sűrű málnaaromába forgatják ezt a japán kávékülönlegességet. Kiszerelés: 125g
Az amerikai kávékonyha sláger-receptje. A vanilia ízű kávékat Miamiban fahéjjal és szerecsendióval készítik, hogy az ital ne legyen émelygősen édes. Eredetileg a Miami Beachen áttelelő argentin és brazil elit kedvence volt ez a recept, de most már az amerikaiak is szeretik. Annyit változtattak csak rajta, hogy ők a vaníliát nem utólag önt...
Karamella és maracuja ízű pörkölt szemes kávé. Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk karamella és maracuja aromába, hogy a nyitott pórusok szivacsként magukba szívják az ízeket. A Café Frei egyedülálló pörkölési technológiájá...
Meggy és mandula ízű pörkölt szemes kávé. Manufakturális körülmények között, "langyos" pörköléssel nyitjuk meg a kávészemek pórusait. Egynapos pihentetés után a kávét kis adagokban beleforgatjuk mandula és meggy aromába, hogy a nyitott pórusok szivacsként magukba szívják az ízeket. A Café Frei egyedülálló pörkölési technológiájának köszön...
A dohány-kávé Nicaragua fűszeres, füstös, latin ízeit csempészi irodájába, otthonába. A közép-amerikai országban a dohányleveleket lédús almareszelékbe áztatják, amiből egynapos pihentetés után krémes esszenciát főznek. A kávészemeket ebbe a sűrű krémbe forgatják bele, hogy minden egyes szem átvegye az egzotikus dohányízt és a különleges ...
A Caffe Crema a latin-amerikai Arabica bab és az ázsiai Robusta bab tökéletesen kiegyensúlyozott keveréke. A sötétre pörkölt kávébabokat az étcsokoládé kellemes jegyeit, a krémes karamell, a pörkölt mandula és a pikáns narancs jegyei jellemzi. - szemes kávé - 500 g
"Signature Blend", sötét pörkölésű: Arabica és Robusta kávészemek egyedi keveréke. Tejjel fogyasztva enyhe csokoládés ízvilág juthat róla eszünkbe, feketén fogyasztva étcsokis, mogyorós jegyek dominálnak. A Signature Blend a COSTA márka szíve lelke. Az összetéveszthetetlen karakterét 1971-ben, 112 kísérlet eredményeként alkotta meg Sergio...
Szemes pörkölt kávé védőgázas csomagolásban. Harmonikus kávé közepesen pörkölt kávészemekből a selymes íz kedvelőinek. Őrölés után alkalmas hagyományos, eszpresszó vagy filter kávé elkészítésére is. Intenzitás: 6 Kiszerelés: 1000 g
A Gold Crema magas minőségű, válogatott kávészemekből, közepes erősségű pörköléssel készül, megőrizve a kávé eredeti aromáját. Az aranybarna kávészemek tökéletes ízharmóniát varázsolnak minden egyes csészébe, melyet egy lágy crema réteg koronáz. Intenziás: 5 Kiszerelés: 1000 g
Tökéletes karaktere a lágy és intenzív íz kiegyensúlyozott kombinációja, a Lavazza által végzett kiváló pörkölés eredménye. Aranyló meleg szín Lágy és intenzív íz Közepes pörkölés
A kávézás élményét most Ön is élvezheti. Gőzölgő finom illat, kellemes íz, gazdag aroma. A tradíciók és a megbízható minőség ötvözete. Minden alkalommal különleges aromaélménnyel ajándékozza meg Önt. Nettó tömeg: 1000 g
A világ különböző tájainak kíváló termőterületeiről származó, válogatott kávészemekből készül. Fajtánként külön pörkölt kávébabból, egyedi receptúra alapján. Harmonikus íz, különleges aroma. Kiszerelés: 1000 g
- markáns arabica robuszta keverék - kiváló minőségű kávé - eredeti velencei pörkölés - erős, aromás íz Nettó tömeg: 1000 g Kiszerelés: 8 db/karton
A tökéletes espresso élvezetet nyújtja. A legjobb Arabica és Robusta szemek válogatott keveréke az Espresso Casa számára elegáns, tartalmas zamatot kölcsönöz. Az enyhe csokoládés jegyeivel és a krémjével fellelkesíti az ínyenceket. Egy kávé, mintha frissen az olasz eszpresszóbárból érkezne.
Szemes kávé, ami minden típusú italhoz jó választás: tejjel és tej nélkül is fogyasztható. Gondosan válogatott arabica és robusta kávészemek keveréke, amely intenzív ízű, telt és aromás profillal rendelkezik, és nem savas ízű. -arabica és robusta kávé keveréke -nem savas -intenzitás: 6/6 -pörkölés: 6/6 -kiszerelés: 1 kg
Intenzív, karakteres íz, csokoládéra emlékeztető ízjegyekkel, kifejezetten alkalmas hosszúkávéhoz, latte, latte macchiato italokhoz. Ideális automata kávéfőzőkhöz, félautomata karos kávégépekhez és kotyogós kávéfőzőhöz. -robusta és arabica kávé keveréke -ízintenzitás: 4/6 -savasság: 2/6 -kiszerelés: 1 kg
A Lavazza olasz kávéspecialitását a tradicionális olasz presszókávé kedvelőinek ajánljuk. A Lavazza származási helyükön szelektált kiváló minőségű kávékból készíti kávékeverékeit. A legapróbb részletekre kiterjedő figyelem garantálja a csészékbe kerülő kávé állandó prémium minőségét. A Lavazza ezt a kávét kifejezetten automata és vending ...
A kiváló minőségű és nagyon népszerű keverék 50% Arabica és 50% Robusta szemekből készült. Hála a finom pörkölésnek, utolérhetetlen cremával rendelkezik, és változatos ízével még a legkritikusabb ínyencek igényeit is kielégíti. A kávé magas koffeintartalmú, és erős aroma jellemzi. A közepesen pörkölt Arabica és Robusta szemekben felismerh...
"Signature Blend", sötét pörkölésű: Arabica és Robusta kávészemek egyedi keveréke. Tejjel fogyasztva enyhe csokoládés ízvilág juthat róla eszünkbe, feketén fogyasztva étcsokis, mogyorós jegyek dominálnak. A Signature Blend a COSTA márka szíve lelke. Az összetéveszthetetlen karakterét 1971-ben, 112 kísérlet eredményeként alkotta meg Sergio...