13 találat
A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidéken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja. 20g.zacskós kiszerelés
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem. Zellert és mustármagot is felhasználó üzemben ...
20% -os biológiai módon erjesztett étkezési ecet.Használat előtt vizzel hígitandó. Összetevők: Erjesztett ecet, víz.
Magyarország piacvezető mustárja. Krémes állagának, finom ízének köszönhetően tett szert ekkora népszerűségre. Ez a mustár az egyik első a hazai mustárpiacon, mely nem tartalmaz tartósítószert. Összetevők: Ivóvíz, Ételecet, Mustármag, Cukor, Étkezési só, Fűszerek.
Premiko csemege uborka, mely tökéletes savanyúság ebédehez. 6-9cm uborkákból készül kiszerelés: üveg, 680gr Összetevők: uborka, ivóvíz, étkezési só, cukor, ételecet, mustármag, feketebors, aromák
E-szám mentes Adalékanyagokat nem tartalmaz Hőkezeléssel tartósítva. Összetevők Paradicsom (sűrítményből), Cukor, Ételecet, Étkezési keményítő, Só, Fűszerkivonat, 100 g ketchupban 185 g paradicsom.
Az Univer Majonéz 1975 óta Magyarország kedvenc majonéze, tartósítószert nem tartalmaz. Összetevők: napraforgó étolaj (66,6%), víz, mustár (víz, ecet, mustármag, cukor, étkezési só), tojássárgalé (tojássárgája 3,5%, étkezési só), cukor, ecet, étkezési só, módosított keményítő, sűrítőanyag (xantángumi), étkezési savak (citromsav, tejsav), ...
A Globus mustár íze a fogyasztók ízléséhez igazodik évtizedek óta; megannyi család kedves emlékei és kialakult szokásai fűződnek hozzá. A Globus mustárok jól megszokott ízeikkel és minőséggel teszik finomabbá ételeinket. fogyaszthatjuk virslivel vagy kolbásszal, de használhatjuk mártásokhoz, salátaöntetekhez is, vagy nagyon finom pácokat ...
A Globus csemege ketchup egy igazi különlegesség napérlelte paradicsomból. Tartósítószert nem tartalmaz. A Globus termékeivel is folyamatosan biztosítja a megújulást, az innovációt, változatosságot, valamint a termékek minőségének állandóságát is egyben. A Globus ketchupok új, környezetbarátabb csomagolásba kerültek, melyek kevesebb műany...
A Globus majonézek mélyalmos tojásból és Omega-3 zsírsav felhasználásával készülnek. Lágy, krémes állagukkal és harmonikus ízükkel teszik finommá ételeinket, legyen szó akár egy salátáról vagy épp egy szendvicsről.
Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó. Összetevők Paradicsom (172 g 100 g ketchup-ben), Cukor, Módosított keményítő, Étkezési só, Étkezési sav (ecetsav, citromsav), Fűszerek, Fűszerkivonatok.